De juiste bedrijfswagen voor schaatsbaanmonteurs

Een schaatsbaan is een leuke attractie met een complexe werking. Het water dat de piste vormt moet gekoeld worden en gekoeld blijven, en het ijs moet met specialistisch gereedschap in goede conditie worden gebracht na een dag schaatspret.

Een monteur die schaatsbanen onderhoudt is vaak tevens een koelsysteemspecialist, loodgieter en schoonmaker ineen. Om zijn dure gereedschappen van de ene naar de andere ijsbaan mee te nemen profiteert hij van een intelligente bedrijfswageninrichting.

Hoe ziet een professionele bedrijfswageninrichting eruit?

Bedrijven als Worksystem hebben zich toegelegd op het fabriceren van specialistische bedrijfswageninrichtingen. Die zijn om te beginnen modulair: ze hebben vaste dimensies, waardoor verschillende onderdelen snel tegen elkaar uitgewisseld worden. Ze zijn van dunne, sterke materialen gemaakt, zodat er een maximale ruimte voor de gereedschappen overblijft. Ook is een professionele bedrijfswageninrichting lichtgewicht, zodat de schaatsbaanmonteur minder brandstof verbruikt en meer nuttig laadvermogen overhoudt om naar de klus te brengen.

Wat zijn de voordelen van een bedrijfswageninrichting?

Behalve dat zijn wagen er in één klap een stuk professioneler uitziet, ondervindt een schaatsbaanmonteur nog meer flinke voordelen van een wageninrichting door Worksystem.

  • Overzichtelijkheid: Welke leidingen, machineonderdelen of ijzerwaren een schaatsbaanmonteur ook nodig heeft, ze zijn snel op een vaste plek terug te vinden. De inrichting van Worksystem is namelijk heel ordelijk in te delen met lades, kasten, bakjes en deelvakjes. Zo ligt alles waar het hoort en kan elk klusje aan de ijsbaan zonder zoekwerk en dus sneller worden uitgevoerd.
  • Lange levensduur: De producten van Worksystem zijn voor een groot deel vervaardigd van dun, oersterk plaatstaal, waardoor ze slagvast zijn. Ze kunnen bovendien muurvast worden verankerd in de bedrijfswagen, waardoor een schaatsbaanmonteur ook bij ruw gebruik geen kapotte of losliggende onderdelen zal aantreffen. Dat is bij zelf in elkaar gekluste stellages vaak wel anders na enkele jaren intensief gebruik.
  • Veiligheid: De professionele fabricage van de bedrijfswageninrichtingen van Worksystem vergroten bovendien de veiligheid van de wagen. De monteur zal vaak dure powertools, lange metalen buizen en scherpe objecten vervoeren, om nog maar te zwijgen van zware gereedschappen zoals de bekende Zamboni ijsegaliseermachines. De producten van Worksystem zijn voorzien van krachtige sloten en bevestigingssystemen, waardoor de inhoud zelfs bij een ongeluk niet stuurloos door de bedrijfswagen heen zal vliegen.