Hoe haal je meer uit je skeelerplezier

Wanneer je wilt gaan skeeleren of besluit schaatsen je nieuwe hobby te maken, dan zijn er een flink aantal dingen waar je goed op moet letten om dit een prettige ervaring te laten zijn. In het artikel recreatief schaatsen en skeeleren kan je lezen dat er veel aandacht gaat naar het vinden van de juiste skeeler of schaats. Of je nu kiest voor de ijsbaan of je gaat lekker de natuur in op de skeelers, het is van groot belang zeer kritisch te zijn wat voor schaatsen je aanschaft. Zoals in het artikel te lezen is, moet er goed gelet worden op de juiste ondersteuning van de enkels.

Licht gewicht

Zowel bij recreatief als competitief schaatsen wil je zo licht mogelijk gekleed zijn. Comfortabele licht gewicht kleding heeft hier bij de voorkeur. Ook wil je zo min mogelijk bepakt zijn om echt goed snelheid te kunnen maken. Maar in onze 24 uurseconomie wil je natuurlijk wel goed bereikbaar blijven. Holdit zal je misschien denken 24 uurseconomie? Is dat wel zo? Kijk maar om je heen. Winkels blijven steeds langer open, sommige zelfs 7 dagen in de week. Op internet kan je op websites de hele dag door producten en services bestellen, vaak al dezelfde of de volgende dag al geleverd.

Daarnaast willen mensen graag continu bereikbaar zijn, voor familie en vrienden of voor zakelijke aangelegenheden. Gelukkig zijn er steeds meer accessoires te verkrijgen die daar handig op inspelen. Kijk nou naar bijvoorbeeld de kleine pouches die je op de website van Holdit kunt krijgen. Die kan je heel gemakkelijk om je taille bevestigingen. Prima oplossing voor tijdens het skeeleren. Of de magnetische kaarthouder die je met, het woord zegt het al, een magneet aan je telefoon kan bevestigen. Vrij eenvoudige oplossingen, verkrijgbaar bij onder andere Holdit, maar zeer effectief als je zo min mogelijk gewicht wilt meebrengen tijdens het skeeleren.

Muziek

Naast het belang van lichtgewicht, is muziek ook een belangrijke factor om je skeeler plezier te vergroten. Stel je eens voor, heerlijke relaxte muziek tijdens het recreatief skeeleren of wil je juist muziek dat een lekker tempo heeft zodat je nog een tandje sneller kan gaan. Voor welk doel je naar muziek luistert tijdens het skeeleren, het gebruik van de juiste accessoires kan je skeelerplezier alleen maar vergroten. Vaak dragen skeeler recreanten een helm om zichzelf te beschermen mocht er onverhoopt een valpartij ontstaan. Om naar muziek te luisteren tijdens het skeeleren is het aan te raden oordopjes te gebruiken met het liefst een airpod strap die je bijvoorbeeld op de website van Holdit kunt verkrijgen. Vooral als je hoogwaardige airpods gebruikt wil je die natuurlijk niet verliezen onder de weg. Zo’n airpod strap is dan absoluut een uitkomst. Weer een vrij eenvoudige oplossing maar uitermate handig.

Het zijn zaken waar je niet snel aan denkt wanneer je wilt gaan skeeleren. Je zal eerder denken aan kniebeschermers of bijvoorbeeld een helm wanneer je jezelf bedenkt wat voor accessoires je nodig zal gaan hebben. Maar zoals je ziet zijn er van die kleine eenvoudige oplossingen beschikbaar die je skeeler plezier alleen nog maar meer kunnen vergroten.